Виктор е роден во Скопје, Македонија во 1993 година. Уште во тинејџерските години го привлече електронската музика и започна да работи како DJ. Набрзо потоа стана дел од локалниот колектив Drop Series. Покрај резидент ангажманите во Скопје бил дел од повеќе интернационални журки и фестивали низ Европа.

На Факултетот за музичка уметност од Скопје го има завршено курсот на тема „Вовед во продукција на музика“.

No upcoming event scheduled

Viktor Apo

Локација

Скопје

Жанр

,

Социјални Мрежи

  soundcloud
  email