Ана веќе цела декада сериозно придонесува кон локалната андреграунд сцена, присвојувајќи и негувајќи различни жанрови и стилови во градењето на нејзиниот разноврсен идентитет.

Преку нејзината работа, македонската публика имаше можност да ги доживее настапите на Vaal, Boston 168, Etapp Kyle, Nthng, Głós, Kas:st и други супер квалитетни изведувачи.

Ана е клучен дел од платформата Vehemence, како основач и резидент диџеј.

 

 

No upcoming event scheduled

Ana Malo

Локација

Скопје

Социјални Мрежи

  facebook
  soundcloud