Базиран во Скопје, Македонија, Андреј Мицајков е постојано активен со диџејство, правење колекции од плочи, ширење на диско култура и организирање на настани со артисти како Sadar Bahar, Jamie 3:26, Mark Grusane, Gino Grasso, Tama Sumo, Tom Trago, Donna Leake, Marcel Vogel, Masalo, Eddie C, Mr. Mendel, Alex Barck и други.

Дополнително, тој е радио домаќин на емисијата „После часови“ на Антена 5 радио и “Invitation to Love” на Radio d59b Berlin.

Во 2019 година, заедно со Александар Гроздановски (Herzel) го започнаа BRAN Record label.


Micajkov

Локација

Скопје

Жанр

,

Социјални Мрежи

  instagram
  soundcloud