Мариго Антов е „Млада на Република Македонија“, или барем тоа е влезот на музичката сцена во Скопје. На свои 15 години почнува со музичката емисија Млада на Република Македонија на алтернативното радио „Канал 103“.  Со тек на време, полека почнува и со настапувања низ скопските барови .

Слободата и е најбитна, оттука и музиката која ја пушта е во различни жанрови, затоа секогаш варираат, но преовладуваат afro & tropical house, dance, alternative & electronica.

Marigo