Ветеран од скопските дискотеки и клубови уште од 80тите. Еден од првите македонски диџеи и пионери на квалитетниот електронски звук, уште пред појавата на техно културата.

Еден од оригиналните диџеи на радио Канал 103 и првите 103ка забави од почетокот на 90тите. Неговото директно влијание признаваат некои од нашите најреномирани диџеи, во прв ред Мирко Попов. Има клучна улога во реализација на видео спотовите на ПМГ Колектив.

Fun Lovin’ Criminal чив музички избор дефинитивно сакате да го слушнете.

Bole

Локација

Скопје