Активно колекционира музика од средината на 90тите во секаков формат. Во 2001-та година започнува и посериозно со диџејство. Бил член во неколку колектива и проекти, од Drop Series, Beat Makes Sense, и неодамна во Soundcentric Skopje. Зема учество на неколку на емисии, подкасти во Канал 103, радио Моф, Амок радио заедно со резиденциски вечери низ порелевантни клубови за електронска музика низ Скопје.

 

Boiian

Локација

Скопје

Жанр

, ,