На свечената церемонија на вториот БЕАМ Фестивал, кој се одржа вчеравечер, беа прогласени добитници во повеќе категории на најдобри настани, според предходно утврдени и јавно објавени критериуми и правила. Во категоријата за Најдобар културен/музички настан, наградата беше доделена за настанот “Хајнекен 150 DJ за 150 години незаборавни искуства”, организиран од Publicis Скопје.

Овој настан претставуваше уникатна забава со учество на 150 диџеи, чествувајќи го 150-годишното постоење на Хајнекен. Градскиот парк беше трансформиран во најголемиот клуб под отворено небо, претставувајќи диџеи од македонската и меѓународната клупска сцена распоредени на пет различни сцени, обезбедувајќи незаборавно искуство за сите присутни.

Во овој контекст, сцената Терапија.мк истакна со својот настап, придонесувајќи кон искуството на фестивалот. Со акцент на електронска музика и аудио визуелни ефекти, Терапија.мк ја збогати програмата, понудувајќи на посетителите дополнително воодушевување и разновидност во музичкиот избор.

Сцената на Терапија.мк го потврди своето значење во рамките на Фестивалот, допринесувајќи кон креирањето на моменти кои се вредни за споделување.

Uncategorized

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *