Бодан Јамакоски е млад, талентиран и сериозно посветен на музиката. Еден од ретките кој отскокнува од просечноста. Неговите вечери Audiobahn, беа најголеми клупски освежувања во 2018 година кај нас. Започнува со пуштање музика во 2014 на приватни забави, а неговиот прв официјален музички ангажман започнува клубот Капан Ан. Во годините што следат Бодан прераснува во сериозен техно продуцент и настапува со повеќе познати техно диџеи и продуценти меѓу кои: Reeko, Ness, Lag, Polar Inertia, Shlømo и други.

Bodan Jamakoski