декември 25, 2020
Како одговор на фактот дека клубовите во Maкeдонија и Скопје се затворени, а исто така и во остатокот од светов, Терапија ги отвoра своите виртуелни врати на 25.12.2020 со почеток во 20ч преку стриминг од историскиот град Kрушево.
Овој пат се фокусираме на домашната и регионалната сцена, на најзасегнатите, на уметниците со кои го делевме секој здив и незаборавните ноќи на подиумот.
Не пропуштајте го премиерното емитување на сетовите на Tijana T и DJ Flooder, директно од споменикот Македониум во Крушево.

Дознајте повеќе на: https://www.facebook.com/events/758901474983567