јануари 23, 2022
Time: 21:00
Терапија заедно со Heineken ви го претставуваат деветото издание кое може да го следите на нашата #Facebook страница и #YouTube канал на 23.01.2022г во 21 часот.
>>🎥📺🔊 http://bit.ly/YouTubeTerapija
Galatheia или Теа Шалдева е артистка и диџејка која работи и живее во Скопје. Во последниве 15тина години се појавува во множество од музички инкарнации: во минатото член на PMG Kolektiv од 2013та до 2017та година и на Александар Велики во 2019та, а во последнава година е една половина од Dj Magija, состав кој веќе брои неколку домашни и интернационални изданија. Под псевдонимот Galatheia продуцира музика од 2010тата година и има неколку EPа и еден албум, “Метропол”. Нејзините диџеј сетови се симпатичен доказ дека во неа се крие мал рејвер, мал трансер и најмногу од сé, мало детиште што не сака да престане да си игра.