јануари 30, 2022
Time: 21:00
Терапија заедно со Heineken Macedonia ви го претставуваат десеттото издание кое може да го следите на нашата #Facebook страница и #YouTube канал на 30.01.2022г во 21 часот.
>>🎥📺🔊
http://bit.ly/YouTubeTerapija
Базиран во Скопје, Македонија, Андреј Мицајков е постојано активен со диџејство, правење колекции од плочи, ширење на диско култура и организирање на настани со артисти како Sadar Bahar, Jamie 3:26, Mark Grusane, Gino Grasso, Tama Sumo, Tom Trago, Donna Leake, Marcel Vogel, Masalo, Eddie C, Mr. Mendel, Alex Barck и други.
Дополнително, тој е радио домаќин на емисијата „После часови“ на Антена 5 радио и “Invitation to Love” на Radio d59b Berlin.
Во 2019 година, заедно со Александар Гроздановски (Herzel) го започнаа BRAN Record label.