декември 22, 2021
С26
Time: 20:00
Оваа среда ќе се фокусираме на локалната сцена и наши гости на третата по ред Dance Therapy ќе бидат NastasyaKish и UX / Amok Radio.
Соочувајќи се со предизвиците и неизвесноста на нашето секојдневие Терапија се стреми да ги следи здравствените протоколи објавени од властите за да останеме отворени.
За да бидеме силна заедница треба да се поддржуваме едни со други и да ги поддржуваме оние кои имаат потреба од тоа.
Учество на настанот ќе може да имаат само оние кои ќе обезбедат докази за вакцинирање со две дози, сертификат/потврда за прележан КОВИД-19 во последните 45 дена, сметајќи од денот на оздравувањето или медицинска потврда со негативен резултат од RT PCR SARS-CoV-2 тест, не постар од 72 часа.