февруари 24, 2023
Минус Еден
Time: 23:59
Навистина ни е задоволство што целиот труд и посветеност во изминативе години, во ек на пандемија и економска криза – не биле залудни.
Основната цел на „Терапија“ е да даде поддршка пред сè на домашните артисти, на домашната независна културна сцена и на креативниот сектор во целина. Овој принцип нè водеше во ек на пандемијата, но по истиот работиме и денеска. Докажавме колку е важно регионалното вмрежување и поврзување. Соработката меѓу повеќе различни сектори е од есенцијално значење, со цел да опстоиме, но и да се надградуваме – сите заедно.
Повеке информации наскоро. Останете со нас!
This is an 18+ event
NO Guestlist