Back to the top

Header | Shop

ШОП

Заедништвото, солидарноста, креативноста и силата отсекогаш биле составен дел од културата и заедницата на електронската музика – овој период е време да ги покажеме тие вредности на дело. Потребна ни е вашата поддршка за да ја зачуваме клупската култура. Со секој купен производ од шопот на Терапија, вие директно ги поддржувате уметниците кои со години ги креираат вашите омилени фестивали и забави во Скопје и Македонија.